Додатоци во исхрана

 • Додатоци во исхрана

  Горка Диња – ПРЕПОРАЧАНО ЗА ДИЈАБЕТИЧАРИ

  Горка Диња – ПРЕПОРАЧАНО ЗА ДИЈАБЕТИЧАРИ

  Хербален додаток во исхраната "Горка Диња" е 100% природен, чист, еколошки, хербален додаток во исхраната. Густа суспензија за перорална апликација...

  View Details
 • Додатоци во исхрана

  Варусан Таблети® – Додаток во исхраната

  Варусан Таблети® – Додаток во исхраната

  Варусан е 100% природен хербален производ кој во својот комбиниран состав, содржи стручно селектирани, корисни и моќни билки Meliсsae...

  View Details