Земјоделски производи

 • Земјоделски производи

  Буба Стоп

  Буба Стоп

  Мултикомпонентно Био - ѓубриво , подобрувач на својствата на почвата ,,Буба Стоп,, е Мултикомпонентно Био ѓубриво со висок процент на...

  View Details
 • Земјоделски производи

  Стоп Нематоди

  Стоп Нематоди

  Биоѓубриво со силно и ефикасно дејство врз нематодите "Стоп Нематоди" е 100% чист, еколошки препарат, со препорака за негова употреба...

  View Details