Varusan EN

Варусан Таблети® – Додаток во исхраната

Варусан е 100% природен хербален производ кој во својот комбиниран состав, содржи стручно селектирани, корисни и моќни билки Meliсsae Folium, Hyperici Herba и Crataegi Flos.

Категорија:

Варусан е 100% природен хербален производ кој во својот комбиниран состав, содржи стручно селектирани, корисни и моќни билки ( Melissae Folium, Hyperici Herba и Crataegi Flos ),

Melissae Folium се употребува при акутна и хронична несоница, предизикана од премореност или од нервни пречки, нервни слабости, неуралгии.

Hyperici Herba се употребува при состојби на емоционална нерамнотежа.

Crataegi Flos се употребува за смирување, против несоница и за релаксирање.

“Варусан” е 100% природен, чист, еколошки, хербален додаток во исхраната.

Пакување:

Пакувањето е во стаклено шишенце кое содржи 50 таблети.

Начин на употреба :

Три пати на ден по 2 таблети со чаша вода пред јадење.

Напомена:

Да се чува далеку од дофат на деца. Препорачаните количини не смеат да се прекорачат.

Да се чува на температура до 25 С

Додатоците во храна не се замена за урамнотежената исхрана.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Варусан Таблети® – Додаток во исхраната”